Perucă medicinală

Peruca păr natural medicinală este creată special pentru persoanele care suferă de afecțiuni ce duc la pierderea parțială sau totală a părului și prezintă dureri, alergii, iritații sau o sensibilitate crescută a pielii scalpului.

De ce se deosebește de o perucă obișnuită?

În urma a mai multor ani de studii și experiență am conceput în atelierul nostru peruca par natural medicinală care are la bază o calotă din bumbac 100% natural, croșetată manual, care permite scalpului să respire, nu irită pielea capului, este foarte ușoară și confortabilă, iar fixarea se face cu o bandă elastică de silicon, atașată la baza calotei, aceasta fixând peruca foarte bine pe cap, împiedicând alunecarea.

Perucă medicinală din părul dumneavoastră

Venim în ajutorul persoanelor  care doresc să își confecționeze o perucă din părul propriu. Acestea trebuie să își tundă părul pe șuvițe (conform cu fotografia de mai jos), cât mai aproape de rădăcina, sau cât este nevoie(minim 20-25cm), apoi șuvițele prinse în codițe pe lungimi de unde a fost tăiat părul pentru ca materialul de lucru să fie cât mai bogat și sănătos. După tundere părul se expediază la noi la atelier pentru confecționarea perucii dorite, iar detaliile se discuta telefonic sau whatsapp. Vă puteți alege orice model de perucă de pe site-ul nostru, deasemenea puteți să ne trimiteți din secțiunea Contact sau secțiunea Perucă Personalizată până la 3 fotografii personale cu modelul de perucă dorit încărcând imaginile, sau direct in whatsapp putem discuta toate detaliile pentru a va crea peruca dorită.