Despre noi

Despre noi

Compania

Firma Stela-Cris SRL, fondata in 1994 in Galati, este unul din cele mai vechi ateliere de confectionare a perucilor din par natural din Romania, dobandind in acest timp o vasta experienta in domeniu.

Din pasiunea pentru peruci si atentia asupra detaliilor doamna Stela Chiriloiu a transformat anii de experienta intr-un stil unic si deosebit.

Datorita experientei in acest domeniu, avem tot ceea ce este nevoie pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Deasemenea stilistul firmei noastre va sta la dispozitie pe peruci.ro pentru alegerea culorii si a coafurii potrivite.

Atentia pe care o acordam detaliilor se poate observa de la firul de par la materialul pe care acesta este implantat si pana la alegerea culorilor. Fiecare model este construit cu grija pentru a oferi cel mai frumos si natural aspect, miscare naturala a firului de par si o senzatie de lejeritate si comfort la purtare.

Perucile Stayla sunt confectionate manual din par natural uman romanesc, neprocesat chimic, sub atenta indrumare a doamnei Stela Chiriloiu, coafeza si peruchier cu peste 25 de ani de experienta in aceasta meserie.

Brandul Stayla este cunoscut ca fiind singurul care se deosebeste prin detaliul atent lucrat al firului de par pana la materialul pe care acesta este innodat. Deasemenea alegerea unica culorilor este unul din avantajele perucilor Stayla.

In cazul in care nu veti gasi pe site-ul nostru modelul dorit, puteti trimite un e-mail cu datele dvs. de contact insotite de o fotografie a dumneavoastra si a coafurii dorite, iar noi va vom executa cu atentie si deosebita placere peruca dorita.

Peruci.ro vine in ajutorul persoanelor ce doresc o schimbare de înfățișare temporara sau de lunga durata propunându-le o schimbare de look instantanee prin utilizarea meselor si a perucilor Stayla, la un eveniment, pentru a fi remarcat, pentru a face privirile sa se întoarcă după tine.

Deasemeni venim in ajutorul persoanelor suferinde, care au nevoie de o peruca din cauza căderii parului, generata in majoritatea situațiilor de o boala devastatoare numita cancer, cat si a altor afecțiuni ce au ca rezultat pierderea podoabei capilare. Acestor persoane dorim sa le aducem înapoi zâmbetul pe buze atunci când se privesc in oglinda si când sunt privite in public si dorim sa le redam încrederea si starea de sănătate, de bucurie si nu in ultimul rând speranța ca toate lucrurile bune le aducem înapoi atunci când ne simțim bine si avem încredere in noi, iar de multe ori aceasta încredere tine de felul cum ești perceput de persoanele care te înconjoară, iar atunci când aspectul tău este extraordinar nu mai rămâne decât sa privești înainte zâmbind.

Suntem alături de cei care vor sa zâmbească din nou…

Peruca medicinală

Peruca medicinala este creata special pentru persoane care suferă de afecțiuni ce duc la pierderea parțială sau totala a parului ( alopecie, cancer, etc ) și prezintă o sensibilitate crescuta a pielii scalpului.

În urma multor ani de studii și experiențe am conceput în atelierul nostru peruca medicinală care are la bază o calotă din bumbac, prelucrată manual și par natural uman 100%, neprocesat chimic. Aceasta calota permite scalpului să respire, nu irită pielea capului, este foarte ușoară, iar fixarea se face cu o bandă de silicon, atașata la baza calotei, aceasta fixând peruca foarte bine de cap, împiedicând alunecarea acesteia.

Venim în ajutorul persoanelor aflate sub tratament oncologic care doresc sa își confecționeze o peruca din părul propriu. Acestea trebuie să își tundă părul de la rădăcină înainte de a doua ședință a tratamentului oncologic cu citostatice pentru ca materialul de lucru sa fie cât mai bogat și sănătos.

În presă

ADEVARUL.RO

"Cred că cele două meserii – stylist şi peruchier merg mână-n mână, se potrivesc ca o mănuşă."

EUROPAFM.RO

"Vorbim tot mai des de meserii care dispar. O femeie din Galați a preluat din mers o astfel de meserie și o face chiar și în scop umanitar."

EA.MD

"Fac această meserie cu mult drag și mă bucur că am posibilitatea să readuc zâmbetul pe chipurile persoanelor bolnave de cancer."

STIRIDEGALATI.RO

"De-a lungul anilor a reușit să vină cu mai multe îmbunătățiri care să crească atât calitatea cât și durata de viață a perucii."

Echipa

Stela Chiriloiu

Stela

Peste 30 de ani de experienta in coafura, singurul creator de peruci din par natural si toppers de par din Romania recunoscut la nivel national pentru calitatea si designul creatilor sale.

Cristina Vieriu

Cristina

Cu o pasiune desavarsita pentru par, a câstigat o reputatie de prestigiu în industria perucilor din par natural, prin introducerea de noi tehnologii si produse pentru par. Nivelul lor superficial de confort si capacitatea de a crea un aspect natural a stabilit un nou standard de excelenta în lumea peruciilor.