Compania

Fondat în 1994 în Galați, este unul dintre cele mai vechi ateliere de confecționare manuală a perucilor din păr natural din România, dobândind în acest timp o vastă experiență în domeniu.

Din pasiunea pentru peruci și atenția asupra detaliilor doamna Stela Chiriloiu a transformat anii de experiență într-un stil unic și deosebit, pentru a crea cele mai bune și mai calitative peruci.

Datorită experienței în acest domeniu, avem tot ceea ce este nevoie pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere, pentru a confecționa cea mai frumoasă perucă pentru dumneavoastră. Deasemenea stilistul firmei noastre vă stă la dispoziție pe site-ul nostru peruci.ro pentru alegerea culorii și a coafurii potrivite.

Atenția pe care o acordam detaliilor se poate observa de la firul de păr la materialul pe care acesta este implantat și până la alegerea culorilor. Fiecare perucă este construită cu grijă pentru a oferi cel mai frumos și natural aspect, mișcare naturală a firului de păr și o senzație de lejeritate și comfort la purtare.

Perucile noastre sunt confecționate manual din păr natural uman românesc, neprocesat chimic, sub atenta îndrumare a doamnei Stela Chiriloiu, coafeză și peruchier cu peste 30 de ani de experiență în această meserie.

În cazul în care nu veți găsi pe site-ul nostru modelul de perucă dorit, puteți trimite un e-mail cu datele dvs. de contact însoțite de o fotografie a dumneavoastră și a coafurii dorite, iar noi vă vom executa cu atenție și deosebită plăcere peruca dorita.

Peruci.ro vine și în ajutorul persoanelor care doresc o schimbare de înfățișare temporară sau de lungă durată propunându-le o schimbare de look instantanee prin utilizarea meșelor calotă sau a celor mai bune și frumoase peruci confecționate in atelierul nostru. Deasemeni venim în ajutorul persoanelor suferinde, care au nevoie de o perucă din cauza căderii părului, generată în majoritatea situațiilor în urma tratamentelor oncologice, cât și a altor afecțiuni ce au ca rezultat pierderea podoabei capilare. Acestor persoane dorim să le aducem înapoi zâmbetul pe buze când se privesc în oglindă purtând peruca perfectă și, dorim să le redăm încrederea și starea de sănătate, de bucurie și nu în ultimul rând speranța că toate lucrurile bune le aducem înapoi atunci când ne simțim bine și avem încredere in noi. De multe ori această încredere ține de felul cum ești percepută de persoanele care te înconjoară, iar atunci când aspectul tău este extraordinar purtând cea mai frumoasă perucă naturală, nu mai rămâne decât să privești înainte zâmbind.

Suntem alături de cei care vor să zâmbească din nou…

Perucă naturală medicinală

Despre

Peruca din păr natural medicinală este creată special pentru persoanele care suferă de afecțiuni ce duc la pierderea parțială sau totală a părului  și prezintă o alergie sau o sensibilitate crescută a pielii scalpului.

De ce se deosebește de o perucă obișnuită?

În urma multor ani de studii și experiențe am conceput în atelierul nostru peruca naturală medicinală care are la bază o calotă din bumbac, prelucrată manual și păr 100% natural uman, neprocesat chimic. Această calotă permite scalpului să respire, nu irită pielea capului, este foarte ușoară și comodă, iar fixarea se face cu o bandă de silicon, atașată la baza calotei, aceasta fixând peruca foarte bine de cap, împiedicând alunecarea.

Peruca medicinală din părul dumneavoastră

Venim în ajutorul persoanelor  care doresc sa își confecționeze o perucă din părul propriu. Acestea trebuie să își tundă părul cât mai aproape de rădăcină, sau cât este nevoie(minim 20-25cm), pe șuvițe apoi prinse în codite, pentru ca materialul de lucru sa fie cât mai bogat, lung și sănătos. După tundere părul se expediază la noi la atelier spre confecționarea perucii dorite, iar detaliile se discută telefonic sau pe WhatsApp.

Echipa

Stela Chiriloiu

Stela

Peste 30 de ani de experiență în domeniul coafurii, singurul creator de peruci din par natural și toppers din Romania, recunoscut la nivel national pentru calitatea și designul creaților sale de peruci din păr natural de cea mai bună calitate.

Cristina Vieriu

Cristina

Cu o pasiune desăvârșita pentru păr, a câștigat o reputație de prestigiu în industria perucilor din păr natural, prin introducerea de noi tehnologii și produse pentru păr. Nivelul de confort și capacitatea de a crea un aspect natural a stabilit un nou standard de excelență în lumea perucilor din par natural uman.

În presă

Donează păr pentru copilașii cu cancer


ADEVARUL.RO

„Cred că cele două meserii – stylist şi peruchier merg mână-n mână, se potrivesc ca o mănuşă.”


EUROPAFM.RO

„Vorbim tot mai des de meserii care dispar. O femeie din Galați a preluat din mers o astfel de meserie și o face chiar și în scop umanitar.”


EA.MD

„Fac această meserie cu mult drag și mă bucur că am posibilitatea să readuc zâmbetul pe chipurile persoanelor bolnave de cancer.”


STIRIDEGALATI.RO

„De-a lungul anilor a reușit să vină cu mai multe îmbunătățiri care să crească atât calitatea cât și durata de viață a perucii.”