Termeni și condiții

Utilizarea,vizitarea si cumpararea perucilor de pe site-ul www.peruci.ro , presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si a produselor de pe acest site. Va invitam sa cititi cu atentie capitolul „Termeni si Conditii” pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care plasati si finalizati o comanda pe situl www.peruci.ro

Pentru a putea finaliza o comanda, clientul trebuie sa accepte Termenii si Conditiile specificate in acest capitol, fiind necesara bifarea casutei de acceptare.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor noastre si are obligatia sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul www.peruci.ro

Definitii

Client – este persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestui magazin online si/sau care plaseaza/finalizeaza o Comanda

Vanzator – societatea comerciala Atelierul de peruci SRL, cu sediul social in judetul Galati, Oras Galati, Str Randunelelor nr 11, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J17/477/2022 si C.U.I. 45829980. Site – domeniul www.peruci.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – este un document electronic ( e-mail sau formular de comanda din una din sectiunile sitului www.peruci.ro ,SMS, Whatsapp sau Facebook Messenger ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele cu specificatiile acceptate de Client, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora in conditiile stabilite pe situl www.peruci.ro.

Produse – se refera la orice produs, inclusiv document sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda plasata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii si conditiile in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Cont – sectiunea din site care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.) formata dintr-o adresa de e-mail si o parola.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Continut – toate informatiile de pe Site ce pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate pe www.peruci.ro.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre eMAG, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Preturi si Plati

Preturile produselor afisate pe magazinul online www.peruci.ro sunt finale si nu includ TVA. Preturile afisate pe situl nostru referitoare la transport si la costul operatiunii de ramburs efectuata prin intermediul societatii care efectueaza livrarea bunului contin TVA. Inainte de finalizarea comenzii Clientul va sti exact care este pretul final pe care trebuie sa il plateasca pentru produsele comandate, inclusiv pentru serviciile de transport si ramburs.

Ocazional atelierul nostru va practica promotii si reduceri pentru produsele sale afisate pe situl www.peruci.ro. Acestea vor fi semnalizate clar atat in descrierea produselor, in cosul de cumparaturi cat si pe factura.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.

Pentru situatia in care Clientul alege plata online prin card bancar pe www.peruci.ro, suma de plata va fi formata din costul produsului plus costul de livrare.

Pentru situatia in care clientul va alege plata prin transfer bancar suma de plata va fi formata din costul produsului plus costul de livrare.

Pentru situatia in care Clientul alege plata ramburs, suma de plata va fi formata din costul produsului plus costul de livrare plus costul de ramburs.

Pentru situatia in care Clientul alege plata cash a produsului de la magazinul de prezentare aflat in orasul Galati, judet Galati, Str. Randunelelor nr 11, va asteptam sa va ridicati produsul de la atelier.

Costul de ramburs este suma care trebuie platita de client agentului societatii care face livrarea, in momentul in care acesta ii inmaneaza coletul ce contine produsele comandate.

Costul de livrare reprezinta suma care trebuie platita de Client societatii care livreaza produsul la adresa indicata de Client la completarea formularului de comanda. Valoarea transportului poate fi verificata pe pagina web a colaboratorului pentru livrari pe care il gasiti pe pagina www.peruci.ro

In cazul in care Clientul are un cont deschis pe www.peruci.ro se va livra la adresa introdusa de acesta in formularul de inregistratre. Clientul are posibilitatea sa furnizeze sitului www.peruci.ro o alta adresa de livrare atunci cand plaseaza comanda, in aceasta situatie livrarea va fi facuta la adresa furnizata in momentul plasarii comenzii.

Documente Contractuale

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata si rezultata din diferenta de pret dintre produsul comandat si cel livrat.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de conformitate emis de catre Vanzator.

Politica de Vanzare Online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate Atelierul de peruci S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Atelierul de peruci S.R.L. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa pe e-mail sau telefon catre Atelierul de peruci S.R.L., pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Atelierul de peruci S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere Clientilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Client.

3.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.6. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Produs sau Serviciu, Clientului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Produsul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Produsului.

Copyright

4.1 Website-ul www.peruci.ro este dezvoltat si este proprietatea Atelierul de peruci SRL inregistrat la Registrul Comertului cu Nr. J17/477/2022si CUI: 45829980. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continututlui, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerata frauda, deasemenea site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total, in caz contrar aceasta actiune va fi cercetata ca atare de autoritatile competente.

Dreptul la Proprietate Intelectuala si Industriala.

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Atelierul de peruci S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Atelierul de peruci S.R.L., includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Atelierul de peruci S.R.L. asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Atelierul de peruci S.R.L.

5.3. Orice Continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Atelierul de peruci S.R.L. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Atelierul de peruci S.R.L. cu referire la acel Continut.

5.4. Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care Atelierul de peruci S.R.L. confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Atelierul de peruci S.R.L. pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Atelierul de peruci S.R.L. si/sau al angajatului/prepusului Atelierul de peruci S.R.L. care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Comanda

6.1. Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Perucii dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, o Peruca este disponibilă pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unei Peruci par natural in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Perucii.

6.2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Client.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • 6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • 6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Atelierul de peruci S.R.L, in cazul platii online;
  • 6.4.3. datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
  • 6.4.5 lipsa contravalorii perucii comandate din contul Vanzatorului atunci cand plata se efectueaza prin transfer bancar.

Politica de retur

7.1. Clientul  are dreptul ca, in termen de 24 ore lucratoare de la primirea comenzii, sa returneze peruca din par natural achizitionată si sa instiinteze PERUCI.RO  asupra deciziei sale de a renunta la peruca comandata.
In cazul in care doriti sa returnati peruca par natural, trebuie avute in vedere urmatoarele:
– contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client );
– peruca par natural returnata trebuie sa fie noua, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente;
– în cazul in care mărimea nu corespunde, se poate solicita modificarea gratuit ;


PERUCI.RO se obliga sa returneze suma achitata de client, prin transfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 30 zile calendaristice, potrivit OG 130/2000, Capitolul II, art. 8.
Dreptul de retur de 10 zile lucratoare se aplica doar produselor lucrate standard, aflate in stoc.
Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate realizate la comanda, respectiv lucrate pe masura dupa specificatiile clientului, NU se returneaza.
De aceea este foarte important sa ne lasati cu atentie marimea capului, tunsoarea, culoarea si coafura dorita atunci cand plasati comanda.
In cazuri exceptionale, daca produsul realizat la comanda are probleme de finisaj, marime sau calitate a culorii ori este un produs cu defecte, trimite-ne un email de notificare a problemelor constatate (insotit de fotografii ale produsului),  in 24 de ore de la primirea comenzii, la contact@peruci.ro sau telefonic la numarul afisat in site.
Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Str. Randunelelor nr. 11 Galati.

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

7.2. In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze Produsul si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • 7.2.1. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/ Card bancar-> prin virament bancar;

7.3. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsele,(se va lua data cea mai recenta).

7.4. In cazul in care un Produs comandat de catre Client, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea Produsului, in termen de maxim 7(sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

  • 7.4.1 Informatii cu privire la caracteristicile Produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, continutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumparare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, daca plasati comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.
  • 7.4.2 Comanda poate fi plasata numai prin intermediul Site-ului nostru, telefonic sau prin mediile de comunicare agreate de Vanzator si mentionate la sectiunea Contact. Pentru a comanda pe Site, veti parcurge un proces simplu, la sfârsitul caruia veti confirma comanda apasând butonul „finalizeaza comanda”. Butonul va indica în mod clar ca plasarea comenzii implica obligatia dvs. de plata. Înainte de confirmarea comenzii, sunteti întotdeauna informat cu privire la pretul total care trebuie platit si veti avea întotdeauna posibilitatea de a verifica si eventual de a corecta comanda.
  • 7.4.3 Dupa plasarea unei comenzi, veti primi un e-mail prin care confirmam primirea si înregistrarea comenzii dvs. („Primire Comanda / Confirmare”). Acest lucru nu înseamna ca aceasta comanda a fost acceptata. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptarii de catre noi. Contractul dintre dvs. si noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasata de catre dvs, urmând a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informam ca produsul a fost expediat („Confirmarea Expedierii”). În cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si vom rambursa sumele platite de catre Dvs. pentru acest produse, daca este cazul, în conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute în aceste Conditii de Furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

Confidentialitate

8.1. Atelierul de peruci S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Atelierul de peruci S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Publicitate

9.1. Newsletterele Atelierul de peruci S.R.L. sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Atelierul de peruci S.R.L.. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

  • 9.2.1. prin contactarea Atelierul de peruci S.R.L. in acest sens.
  • 9.2.2. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

9.4. Produsele afisate pe website-ul www.peruci.ro sunt modele confectionate anterior in urma unor comenzi, si au doar caracter informativ. Acestea se pot confectiona in la cerere prin plasarea unei comenzi.

Garantia

Vanzatorul ofera Clientului un certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si o copie a facturii fiscale. Garantia de ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa contact@peruci.ro. Pastreaza factura si talonul de garantie pentru a face dovada cumpararii produsului.

Facturare – Plata

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.peruci.ro nu includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Clientului factura aferenta Comenzii ce contine Produse vandute de Atelierul de peruci S.R.L., precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Clientului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Clientul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Atelierul de peruci S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Clientul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Atelierul de peruci S.R.L. in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@peruci.ro

10.8 Datele cardului de plata ale Clientuluii nu vor fi accesibile Atelierul de peruci S.R.L. si nici nu vor fi stocate de catre de Atelierul de peruci S.R.L. sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este NETOPIA Payments S.R.L., societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania, înregistrata la Oficiul Registrului Comerțului cu numarul de ordine J40/9170/2003 și CUI RO15565496 , având sediul social situat în Bulevardul Dimitrie Pompei nr 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Cladirea nr. 24, camera 4C, et. 4, Bucuresti, sector 2, România.

10.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Clientului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

Livrarea bunurilor

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Client.

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. Bunurile vor fi livrate în termen de maximum 15 zile lucrătoare de la finalizarea comenzii si a discuțiilor cu privire la detaliile personalizării ( coafură, culoare, desime ).

Raspundere

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Atelierul de peruci S.R.L., acestia fiind opozabili Clientilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Prelucrarea datelor personale

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon al persoanei vizate, sunt intotdeauna in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 ( „Regulamentul general privind protectia datelor”sau ” GDPR” ), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei privind protectia datelor. Prin intermediul acestei politici de protectie a datelor, dorim sa va informam cu privire la natura si scopul datelor cu caracter personal pe care le colectam, le folosim si procesam.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

www.peruci.ro este denumirea comerciala al Atelierul de peruci S.R.L., persoana juridica cu sediul in Galati, Strada Randunelelor nr. 11, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J17/477/2022, cod de identificare fiscala 45829980
Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor personale ale dumneavoastra ne puteti contacta la contact@peruci.ro.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram :

– Adresa de e-mail, numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de livrare si facturare.

Care sunt scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate de Atelierul de peruci S.R.L. in urmatoarele scopuri:

– procesarea comenzilor trimise de dumneavoastra : confirmarea, facturarea si expedierea acestora;

– solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda;

– returnarea sau schimbarea produselor conform prevederilor legale;

– rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale in cazul returnarii produselor

– consilierea in alegerea produselor potrivite, a marimilor corecte sau finalizarea coenzilor pe www.peruci.ro

Partajarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumneavoastra urmatorilor parteneri:

– furnizarea de servicii de curierat;

– furnizarea de servicii de plata/bancare;

Ce drepturi aveti in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra

Conform dispozitiilor Regulamentului (UE) nr.2016/679 clientul/cumparatorul benficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea ( dreptul de interventie asupra datelor) si la stergerea datelor ( dreptul de a fi uitat ), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv creerea de profiluri.