X 
Mergi la conţinutul principal

 

 

 

Termeni si conditii

Utilizarea,vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.peruci.ro , presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si a produselor de pe acest site. Va invitam sa cititi cu atentie capitolul "Termeni si Conditii" pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care plasati si finalizati o comanda pe situl www.peruci.ro

Pentru a putea finaliza o comanda, clientul trebuie sa accepte Termenii si Conditiile specificate in acest capitol, fiind necesara bifarea casutei de acceptare.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor noastre si are obligatia sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul www.peruci.ro

Definitii

 

Client - este persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestui magazin online si/sau care plaseaza/finalizeaza o Comanda

Vanzator - societatea comerciala Stela Cris SRL, cu sediul social in judetul Galati, Oras Galati, Str Randunelelor nr 11, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J17/85/1994 si C.U.I. 5097436. Site – domeniul www.peruci.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda - este un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora in conditiile stabilite pe situl www.peruci.ro

Produse - se refera la orice produs, inclusiv document sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii - o Comanda plasata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii si conditiile in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Cont – sectiunea din site care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.) formata dintr-o adresa de e-mail si o parola.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Continut - toate informatiile de pe Site ce pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada; informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada; date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative ?i de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate pe www.peruci.ro.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre eMAG, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Preturi si Plati

Preturile produselor afisate pe magazinul online www.peruci.ro sunt finale si nu includ TVA. Preturile afisate pe situl nostru referitoare la transport si la costul operatiunii de ramburs efectuata prin intermediul societatii care efectueaza livrarea bunului contin TVA. Inainte de finalizarea comenzii Clientul va sti exact care este pretul final pe care trebuie sa il plateasca pentru produsele comandate, inclusiv pentru serviciile de transport si ramburs.

Ocazional atelierul nostru va practica promotii si reduceri pentru produsele sale afisate pe situl www.peruci.ro. Acestea vor fi semnalizate clar atat in descrierea produselor, in cosul de cumparaturi cat si pe factura.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.

Pentru situatia in care Clientul alege plata online prin card bancar pe www.peruci.ro, suma de plata va fi formata din costul produsului plus costul de livrare.

Pentru situatia in care clientul va alege plata prin transfer bancar suma de plata va fi formata din costul produsului plus costul de livrare.

Pentru situatia in care Clientul alege plata ramburs, suma de plata va fi formata din costul produsului plus costul de livrare plus costul de ramburs.

Pentru situatia in care Clientul alege plata cash a produsului de la magazinul de prezentare aflat in orasul Galati, judet Galati, Str. Randunelelor nr 1, va asteptam sa va ridicati produsul de la atelier.

Costul de ramburs este suma care trebuie platita de client agentului societatii care face livrarea, in momentul in care acesta ii inmaneaza coletul ce contine produsele comandate.

Costul de livrare reprezinta suma care trebuie platita de Client societatii care livreaza produsul la adresa indicata de Client la completarea formularului de comanda. Valoarea transportului poate fi verificata pe pagina web a colaboratorului pentru livrari pe care il gasiti pe pagina www.peruci.ro

In cazul in care Clientul are un cont deschis pe www.peruci.ro se va livra la adresa introdusa de acesta in formularul de inregistratre. Clientul are posibilitatea sa furnizeze sitului www.peruci.ro o alta adresa de livrare atunci cand plaseaza comanda, in aceasta situatie livrarea va fi facuta la adresa furnizata in momentul plasarii comenzii.

Documente Contractuale

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata si rezultata din diferenta de pret dintre produsul comandat si cel livrat.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de conformitate emis de catre Vanzator.

Politica de Vanzare Online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate Stela Cris S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Stela Cris S.R.L. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa pe e-mail sau telefon catre Stela Cris S.R.L., pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Stela Cris S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere Clientilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Client.

3.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.6. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Produs sau Serviciu, Clientului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Produsul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Produsului.

Cesionarea si Subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru toate obligatiile.

Dreptul la Proprietate Intelectuala si Industriala.

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Stela Cris S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Dante International S.A., includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Stela Cris S.R.L. asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Fashion Days.

5.3. Orice Continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Dante International S.A. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Stela Cris S.R.L. cu referire la acel Continut.

5.4. Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care Stela Cris S.R.L. confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Stela Cris S.R.L. pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Stela Cris S.R.L. si/sau al angajatului/prepusului Stela Cris S.R.L. care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Comanda

6.1. Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Client.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renun?e la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renun?are la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la: – ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Produs – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat – ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa www.peruci.ro

6.7. In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze Produsul si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 

6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Produselor,(se va lua data cea mai recenta).

6.9. In cazul in care un Produs comandat de catre Client, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea Produsului, in termen de maxim 7(sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

Bunuri/Servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 

Confidentialitate

8.1. Stela Cris S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Stela Cris S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Publicitate

9.1. Newsletterele Stela Cris S.R.L. sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Stela Cris S.R.L.. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

 

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Facturare - Plata

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.peruci.ro nu includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Clientului factura aferenta Comenzii ce contine Produse vandute de Stela Cris S.R.L., precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Clientului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Clientul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Stela Cris S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Clientul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Stela Cris S.R.L. in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@peruci.ro

10.8 Datele cardului de plata ale Clientuluii nu vor fi accesibile Stela Cris S.R.L. si nici nu vor fi stocate de catre de Stela Cris S.R.L. sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este PayU SA, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Polonia, înregistrata în Registrul Întreprinderilor tinut de Tribunalul Poznan-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu, sub numarul de înregistrare 0000274399, având sediul social situat în 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Polonia.

10.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Clientului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

Livrarea bunurilor

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Client.

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Raspundere

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Stela Cris S.R.L., acestia fiind opozabili Clientilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.