Modalități de plată peruca

Modalitățile de plată acceptate pe www.peruci.ro sunt următoarele: plata în sistem ramburs; plata cu card; plata cu card de cumpărături sau card de credit în 1-12 rate egale fără dobândă pentru băncile partenere depinzând de ofertele fiecărei bănci în parte; plata prin transfer bancar.                                                  

Plata în sistem ramburs

Plata prin ramburs cu numerar se efectuează la livrarea comenzii prin curier rapidla adresa indicată de dumneavoastră. Acest tip de plată este valabil doar pentru comenzile de pe teritoriul României.

Plata online cu card la plasarea comenzii

Produsele comandate pe www.peruci.ro pot fi achitate online, cu card bancar, în momentul plasării comenzii. Toate plățile online sunt procesate prin intermediul partenerului nostru Netopia. Website-ul nu va solicita sau stoca datele cardului dvs. Pentru finalizarea corectă a tranzacției trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb folosit de banca emitentă a cardului. Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă (i.e. fonduri inexistente pe card, card expirat,etc), contractul dintre părți nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dvs. puteți selecta o altă metodă de plată sau încerca din nou procesarea plății cu un card valid. Vă rugăm să aveți în vedere că efectuarea plății online cu card bancar nu garantează Confirmarea Comenzii.

Rate egale fără dobândă

Fiecare client poate vedea în contractul pe care îl are cu banca dacă există dobândă sau comisioane pentru plata în rate, nu deținem informații despre condițiile pe care le oferă băncile clienților. Pot fi setate pâna la 12 rate fără dobandă. Introduceți numărul cardului în pagina de plată, iar dacă este unul de la o bancă parteneră, platforma o recunoaște și vi se oferă opțiunea de a alege din ratele puse la dispoziție.