X 
Mergi la conţinutul principal
Despre Peruci

Despre Peruci

 

 

Despre Peruci

 

Perucile Stayla din par romanesc 100% natural uman,neprocesat chimic pot fi purtate de catre persoane cu probleme medicale, cat si de cele care vor doar o schimbare de look.

Perucile Stayla sunt din par natural 100% neprocesat chimic, lucrate manual, putand fi coafate in toate stilurile (ondulat, carliontat, drept), intinse cu placa, vopsite si decolorate fara a compromite firul de par.

Calota perucii este din bumbac (pentru cele medicinale), si nu irita pielea capului, sau din dantela foarte fina, reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice. Partea din spate si partile laterale ale perucii sunt realizate din trese deschise pentru o foarte buna circulare a aerului, permitand scalpului o aerisire excelenta.

Peruca Stayla este coafata la atelierul companiei in functie de preferintele dumneavoastra, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare de catre stilistul dumneavoastra de cate ori doriti o schimbare.

Perucile Stayla contin monofilament (are pe partea din fata si pe cararea calotei parul innodat manual, fir cu fir, imitand foarte bine cresterea naturala a firului de par), astfel ca ii puteti schimba cararea in ce parte doriti pentru ca look-ul dumneavoastra sa fie unul cat se poate de real.

Avantajul perucilor Stayla, din par natural uman romanesc, este faptul ca au un aspect real, ele fiind alegerea cea mai buna deoarece, pot fi purtate mai multi ani, fara ca firul de par sa-si piarda elasticitatea naturala.

Parul natural uman romanesc neprocesat chimic, folosit de compania noastra, este un par colectat de la persoane din Romania, de cea mai buna calitate si durata de viata este cea mai lunga.

Perucile Stayla sunt confectionate manual sub atenta indrumare a doamnei Stela Chiriloiu, coafeza si peruchier cu peste 25 de ani de experienta in aceasta meserie.

Perucile Stayla, fiind lucrate manual, nu prezinta defecte de fabricatie, parul este atent selectionat, firele subtiri si cele scurte fiind indepartate pentru a conferi perucii volum si o durata de viata de pana la 10 ori mai mare, decat cele confectionate in serie.

Calota pe care sunt innodate firele de par este din dantela foarte fina pentru a nu irita pielea capului si pentru a oferi o senzatie de lejeritate persoanei care o poarta.

Perucile Stayla, care pot fi achizitionate doar de pe www.peruci.ro sau de la atelier, permit pielii capului sa respire, evitand senzatia de disconfort data de transpiratia scalpului, atunci cand temperatura ambientala este ridicata. De asemenea, partea de sus contine monofilament, o dantela foarte fina, pe care se insereaza firele de par, pentru a simula cresterea si a da senzatia de naturalete, fiind foarte greu de identificat ca folositi o peruca.

Perucile Stayla sunt trainice (au o durata de viata foarte lunga), datorita faptului ca sunt lucrate 100% manual, cu materiale selectionate de cea mai buna calitate, iar din acest motiv permit utilizatorului sa le spele si sa le coafeze de cate ori doreste, fara a pierde din firele de par si fara a se modifica textura acestora.

Experienta de peste 25 de ani in confectionarea si coafarea perucilor a doamnei Stela Chiriloiu este garantia calitatii produselor pe care le comercializeaza.