Cum plasam o comanda

Cum plasăm o comandă

Comenzile de peruci se pot face:

Telefonic la  0741 178 178 

Pe siteul peruci.ro

Pe Facebook Messenger, in contul paginii Peruci din par natural lucrate manual.

Pe Whatsapp Messenger la numarul 0741 178 178.

Va stam la dispozitie pentru a va consilia in alegerea perucii cat si a modelului / coafurii sau a nuantei pe care o doriti.

Program prelucrare comenzi

Comenzile online pot fi efectuate la orice ora. Programul de prelucrare a comenzilor este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 20:00. Daca aveti intrebari ne puteti contacta la : contact@peruci.ro.

Cum se efectuează livrarea

Pentru livrarile din Romania produsele se livreaza prin Curier Rapid.

Pentru produsele aflate in stoc livrarea se face in 24 – 48 ore prin Curier Rapid din momentul acceptarii comenzii. Pentru perucile personalizate livrarea se efectueaza in functie de complexitatea perucii, care poate afecta termenul de executie, durata executiei fiind intre 7 si 10 zile lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze care nu tin de Vanzator : sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de Vanzator etc. In cazul in care termenul de livrare al produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si prin mediul online sau telefonic de comunicare intre Vanzator si Client cat si pe retetelele de socializare. Comenzile primite vineri dupa orele 20:00 vor fi prelucrate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare. Inainte sa primiti coletul veti fi instiintat de curier prin intermediul agentului de expeditie pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. In cazul in care din motive independente de Vanzator nu veti putea lua legatura cu agentul de livrare, Vanzatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru intarzierea livrarii. Pentru situatia in care Clientul nu poate fi contactat de Curier Rapid timp de 11 zile lucratoare si pachetul este returnat Vanzatorului, Clientul are obligatia de a achita costurile de transport aditionale Vanzatorului pentru a putea comanda acelasi sau alte produs Vanzatorului.Taxele de expediere se achita de catre client conform grilei de preturi al Curierului Rapid. Pentru expedierea in afara Romaniei livrarea se face in 7 – 10 zile lucratoare.

Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.

Atentie : In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la adresa confirmata de Client coletul se va intoarce la Vanzator. Pentru a incerca o noua expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Metode de plata:

Transfer bancar ( internet banking ) / ordin de plata : Daca alegeti optiunea de plata prin trnsfer bancar, veti primi un e-mail cu factura proforma si unul ce va contine informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului. Produsele trebuiesc achitate integral. Dovada efectuarii platiiva trebui transmisa prin e-mail la contact@peruci.ro.

Plata numerar ( cash ) la livrarea produselor ( ramburs ). Se va achita contravaloarea comenzii in momentul receptionarii produselor direct curierului care efectueaza livrarea. Dupa achitarea sumei veti primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele. Valoarea comenzii este aceea din momentul confirmarii telefonice. Aceasta metoda de plata este posibila doar pe teritoriul Romaniei.